CaPriN

Prostatacancerföreningen i Halland.

Startsidan Om föreningen Verksamhet Styrelse Dokument Kontakta oss LänkarCaPriN var representerat på Falkenbergs motorbana den 12 -13 juli, då det årliga västkustsloppet för STCC bilar kördes. Under de två dagarna kom cirka 25000 besökare. Vi var där för tredje året i rad och spred information och sålde nålar till många intresserade av båda könen. Detta är en utmärkt möjlighet att få kontakt med människor och på ett avspänt sätt informera om prostatacancer. Vi vill tacka Falkenbergs Motorklubb för att de bjuder oss på denna möjlighet och vi räknar med att vara tillbaka nästa sommar.
Text Björn Siöström

Hej vänner
Vi d v s Kenneth Larsson; Björn Siöström och undertecknad, hade kul, det gick enligt vårt tycke ganska bra och vi hade nästan besök av Kungen (v g se bild).
Vi hade som en av montergrannarna Bröstcancerfonden. De hade auktion på en hjälm, som var signerad av alla STCC förarna, utöver att de hade en bil som var målad med rosa bandet, och den kördes av mannen till en av de drabbade kvinnorna, hon var i deras monter. De fick 60.000 SEK som slutbud på hjälmen, så vi har en del att ta efter kvinnorna, i detta fall.
Text GOA